Sajtószoba / MEGAZIPLINE avatás sztárvendégekkel

Lélegzetelállító kaland veszi kezdetét a Sobri Jóska Bakonyi Kaland- és Élményparkban május 14-én. Ezen a napon avatják fel az élménypark legújabb játékát, mely garantált adrenalinfröccs a merész vállalkozóknak. Az Európában másodikként Kislődön épült megazipline pályán egy kilométer hosszan, 120 méter szintkülönbséget leküzdve, akár 80 km/h-s sebességgel süvíthetünk át a parkon.

A megazipline sajátossága, hogy a többi csúszópályával ellentétben nem ülve, hanem egy speciális beülőben hason fekve, madár módjára süvíthetünk át a táj felett, mely igazán különleges, semmihez sem hasonlítható élményt nyújt a vakmerő jelentkezőknek. Az élmény pedig nem jár egyedül: rögtön két pálya épült egymás mellé, mely lehetővé teszi 2 személy egyidejű csúszását is.

A megazipline pályát bátor meglepetésvendégek avatják fel, akik nemcsak a száguldás izgalmáért, de a jó ügyért is hajlandók sutba vágni félelmeiket. Az élménypark a megazipline pálya teljes május 14-i bevételét a Gézengúz Alapítvány részére ajánlja fel. Az alapítvány célja a születés körüli időszakban kialakuló vagy veleszületetten sérült csecsemők és kisgyermekek gyógyítása, rehabilitációja, melyben a kalandpark nem csak a pénzbeli adománnyal, de a gyermekek számára felejthetetlen élmények nyújtásával is igyekszik tevőlegesen részt venni.

Az élménypark vezetőségének egyik alapelve a társadalmi felelősségvállalás. Már a korábbi években is számtalan jótékonysági akcióval igyekeztek segíteni katasztrófák károsultjait, a hátrányos helyzetű családokat, vagy épp a bajbajutottakat segítő szervezeteket. Céljuk, hogy egy-egy ilyen akcióval ráirányítsák a figyelmet segítségnyújtás fontosságára.

A kalandpark rendkívüli vonzerejét a természeti környezeten túl a több mint ötven élményelemnek is köszönheti, amellyel a családok minden tagja számára nyújtanak kikapcsolódási lehetőséget.

A kalandpark eltökélt célja, hogy fejlesztéseivel a közép-dunántúli régió turisztikai vonzerejét is növelje. Folyamatosan gyarapodó játékaik, megújuló élményelemeik, és olyan különlegességeik, mint az ország egyik leghosszabb drótkötélpályája, legmodernebb bobpályája, vagy a most átadásra váró megazipline pálya az ország legtávolabbi pontjaiból érkezők számára is vonzó célponttá teszik.

Le ne maradj a kalandról!
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből és idejében értesülj aktuális programjainkról, akcióinkról!
NÁLUNK MINDENKI
SZUPERHŐS