Sajtószoba / Kalandok földön, vízen, levegőben

Március utolsó hétvégéjétől újra nyitva tart a Sobri Jóska Bakonyi Élmény- és Kalandpark. A szezon különleges akciókkal és új játékokkal indul.

A 8-as főút mellett, Veszprémtől húsz kilométerre, közel harminc hektáron elterülő élménypark az egész család számára tartogat kalandokat, a legkisebb porontyoktól a nagyszülőkig. A park évről évre fejlődik, új játékokkal és szolgáltatásokkal bővül. Sokoldalúságával, megszámlálhatatlan játékelemével és meseszép környezetével az egyik legvonzóbb célpont a régióban a kikapcsolódni vágyók számára. A park egyaránt nyújt békés relaxációt azoknak, akik pihenésre, esetleg egy könnyed túrára vágynak, és felejthetetlen kalandot azoknak, akik igazi adrenalinfröccsre szomjasak.

A 2015-ös szezonra új arculattal, új játékokkal, és számtalan különlegességgel készül az élménypark. Sobri Jóska, a bakonyi betyár új oldaláról mutatkozik be: SzuperJóska, a bakonyi szuperhős irányítása alá veszi a parkot, ahol saját Szuperhősképzőjébe várja azokat a jelentkezőket, akik vakmerő bátorságukat, vasakaratukat és példa nélküli ügyességüket bizonyítva maguk is szuperhőssé válnának. A látogatók megismerkedhetnek a bakonyi szuperhőssel, akivel nemcsak közös fotókat készíthetnek, de különböző játékokra ki is hívhatnak. Mindehhez pedig végtelenül izgalmas játékok garmadája áll rendelkezésre: a drótkötélpálya, a bobpálya, a tócsúszó, a vízigömb és a nautic jet is mind-mind olyan játékok, amelyek próbára teszik a bátorságot és az akaraterőt. Emellett számtalan más játékot is kipróbálhatnak a látogatók, akár ügyességüket, akár merészségüket tesztelnék, akár csak könnyed kikapcsolódásra vágynak.

Idén  pedig – a korábbi évekhez hasonlóan - új játékelemmel bővül a park: olyan zipline, vagyis speciális csúszópálya építése zajlik, amelyhez hasonlóval eddig csak Nyugat-Európában találkozhattunk. A zipline nem egy egyszerű tiroli csúszópálya, a zipline maga a kihívás, még az extrém sportok megszállottjai számára is. Hossza, és a csúszáskor elérhető maximális sebessége miatt méltán kerülhetne a legextrémebb játékok toplistájára! A zipline pálya átadására májusban kerül sor.

Az állandó játékok és szolgáltatások mellett különféle rendezvényeknek is otthont ad a Sobri Jóska Élmény- és Kalandparkban. A korábbi évekhez hasonlóan idén is parkban rendezik a HSMA Erős Ember Országos bajnokság páros döntőjét. A májusi versenyen az ország legerősebb emberei vesznek részt, akik emberfeletti erejüket és kitartásukat olyan izgalmas versenyszámokban bizonyítják, mint sziklahajítás, autócipelés, kamionhúzás, vagy vashajlítás. A megmérettetést országos tévécsatornák is közvetítik.

Emellett az élménypark remek fekvésének és természeti adottságainak köszönhetően tökéletes helyszínt biztosít kulturális rendezvények számára is: a park színpadáról idén sem hiányozhatnak a színházi előadások! A park emellett nem csak saját szervezésű rendezvényeknek ad otthont: céges rendezvények, tréningek, iskolai kirándulások, családi napok és esküvők kedvelt színtere.  

Sokszínűségének, környezeti adottságainak, különféle programjainak és megszámlálhatatlan játékelemének köszönhetően az élménypark minden korosztály számára kínál lehetőséget a kikapcsolódásra.

 

Le ne maradj a kalandról!
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből és idejében értesülj aktuális programjainkról, akcióinkról!
NÁLUNK MINDENKI
SZUPERHŐS
CSATLAKOZZ A FACEBOOKON IS
Gyere el hozzánk!
Cím: 8446 Kislőd, Vashámor
GPS: N 47.13134° E 17.62893°