Hírek / Drótkötélpálya használati szabályzat

Drótkötélpálya használati szabályzat:

 

1.     Szolgáltatásaink: Felszerelés kölcsönzés, oktatás, tanulópálya felügyelet, mentés.

 

2.     A drótkötélpályát mindenki saját felelősségére, animátori (Betyár) kíséret nélkül használhatja. A 18. életévét be nem töltött személy helyett, egy nagykorú felelősségvállalónak kell nyilatkoznia a megfelelő nyomtatvány kitöltésével, a kikölcsönzött felszerelés átvétele előtt.

 

 

3.     A drótkötélpálya csak a Sobri Jóska Bakonyi Kalandpark által biztosított felszerelésekkel (beülő sisak) használható.

 

4.     A felszerelések nyitvatartási időben a helyszínen kölcsönözhetőek! 
Kölcsönzési díjak: 


Felnőtt (14. életévét betöltött személy)                                        5 BANKÓ

Gyermek (14. életévét még be nem töltött személy)                  4 BANKÓ

Bébi (csak a bébi pályát használhatja nagykorú kíséretével)     3 BANKÓ

A drótkötélpályát az aktuális napi karszalaggal igénybe lehet venni! A karszalag nem átruházható, a fel nem ragasztott karszalagot nem áll módunkban elfogadni.

 

5.     Vizes, nyirkos, nedves ruházattal a felszerelés nem kölcsönözhető!

 

6.     Papucsban, és a megfelelő ruházat megléte nélkül a drótkötélpálya nem használható!

 

7.     A felszereléseket a kölcsönzési időtől számított maximum 3 órán belül vissza kell szolgáltatni!

 

8.     A drótkötélpálya beülői karszalaggal, és bankóval egyaránt, egy nap egyszer bérelhetők 3 órára. A már leadott felszerelést csak a megfelelő kölcsönzési díj bankóval történő újbóli megfizetése esetén áll módunkban ismét kiadni, függetlenül attól, hogy a kölcsönzési idő lejárta előtt lett-e visszahozva a felszerelés.

 

9.     A kikölcsönzött felszerelés nem átruházható.

 

10.                        A felnőtt pályákat (majom, bölény, gólya, tócsúszó, és a gyakorló pályák) csak 150 cm-nél magasabb személyek használhatják! Emellett  a tócsúszó pálya balesetvédelmi okok miatt 50 kg alatt nem használható.

 

11.                         A drótkötélpályát alkohol, illetve drog által befolyásoltság alatt álló személyek nem használhatják.

 

12.                         A drótkötélpályát várandós állapotban lévők nem használhatják.

 

13.                        A felszerelés leadásakor a vendég köteles a dokumentációt végző animátorral közölni a beülő visszaszolgáltatását.

 

14.                        Minden esetben kövesse a személyzet utasításait! A pályahasználati szabályok be nem tartása esetén a szabályt megszegő személyt kizárjuk a pálya használatából, az így kizárt személy kártérítésre nem tarthat igényt. A szabályok megszegésének megállapítására kizárólag a személyzet jogosult – ezzel kapcsolatban reklamációt nem fogadunk el.

 

15.                         A felelősségvállalási nyilatkozat kitöltésével a látogató elfogadja a használati szabályok ismeretét, és vállalja azok betartását!

 

16.                        A helyszínen hagyott értékekért felelősséget nem vállalunk. értékmegőrző korlátozott számban, a drótkötélpályát igénybevevők számára bérelhető. Kaució 500Ft

Le ne maradj a kalandról!
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből és idejében értesülj aktuális programjainkról, akcióinkról!
NÁLUNK MINDENKI
SZUPERHŐS
CSATLAKOZZ A FACEBOOKON IS
Gyere el hozzánk!
Cím: 8446 Kislőd, Vashámor
GPS: N 47.13134° E 17.62893°